Introducere

Go down

Introducere

Post by Sky on Mon Jul 30, 2012 11:32 pmDupă ce jocul se încarcă, caracterul tău va apărea în lumea jocului. Apasă butonul de " Ajutor " din stânga jos a ecranului pentru a vedea funcțiile de baza ale jocului.Principalul scop al jocului va fi explicat in urmatoarea diagrama. Poti apela la sectiunea de ajutor din joc, oricand, folosind tasta "H" pentru a descoperii cele mai importante scurtaturi, alaturi de alte informatii. Va fi explicat si cel mai bun mod de a misca in joc caracterul tau. Apasa dreapta mouse pentru a-l misca sau foloseste tastele W, A, S si D.Închide secțiunea pentru ajutor și apasă pe " I " pentru a deschide inventarul și fereastra pentru echipament. Da dublu click pe item pentru a echipa caracterul.
Poțiunile roșii care le primești la început le vei găsi în fereastra de acces rapid. Poți folosi itemuri punîndu`le acolo apăsînd numerele corespunzătoare fără a trebui să intri în inventar.Acum sa aruncam o privire despre cum putem plimba caracterul (zoom = mouse scroll). Tine apasat dreapta mouse pentru a avea o vedere panoramica. Acum ar trebui sa poti vedea alti jucatori sau oponenti (grupuri), prieteni sau mercenari. Daca apesi tasta "Alt" , vei vedea ca oponentii din zona ta sunt marcati cu rosu. Acestia se mai pot vedea si daca treci cu mouseul peste ei sau daca apesi butonul "Arata numele intotdeauna" din optiunile jocului. Nu te ingrijora, oponentii aflati in zona ta, nu te vor ataca fara motiv.Citește prima misiune apăsînd pe pergamentul " Bine ai venit la Metin2 " din stînga ecranului. Pe mini hartă din dreapta sus vei vedea un punct clipind, acolo trebuie să ajungi. Direcția caracterului tău este indicată de o săgeată colorată. Apăsînd pe " + " și " - " poți da zoom la mini hartă.Acum ar trebui sa te indrepti catre gardianul orasului. Vei primi o noua misiune. Vei putea vedea pe harta locatia misiunilor. Apasa pe gardian pentru a putea vorbi cu el.
Citeste textul care apare si apoi apasa "Next". Apoi vei afla ce misiune ai primit, ce recompensa primesti daca o indeplinesti sau vei invata despre alte misiuni.Ulterior se va deschide o hartă unde vei putea vedea detaliat detalii. Puteți deschide și închide harta apăsînd pe litera " M ". Pe urmă trebuie să mergi la Gardian (în mijlocul satului) pentru a îndeplini o misiune pentru el.Mergi la gardianul orasului si apasa pe acesta. Misiunea ta este: cumpara potiuni pentru el!Pe aceasta harta ai insemnate magazinele, la fel ca si pe harta mica. Aditional vei primi o sarcina pe care o poti citii dand click pe scroll.Apasa pe figura personajului marcat de sageata si urmareste dialogul. Mergi inapoi la gardianul orasului pentru a-i duce potiunea.Nu va trebui sa astepti mult pentru a-ti arata puterea si abilitatile in prima ta batalie! Pentru ca ai dus potiunea si ai primit-o pe a ta ca recompensa, acum esti echipat pentru a incepe lupta!Mergi la poarta orasului unde se afla caini salbatici si lupi. Ar fi bine sa alegi un grup de caini salbatici mai intai. Oponentii tai intotdeauna vor sta in grup de cate trei si vor ataca in acelasi timp.

Click pe un caine salbatic pentru a incepe lupta. Indicatorul de deasupra iti va arata ca te lupti cu un caine salbatic de lvl 1. Pentru ca tu esti de asemenea lvl 1, ar trebui sa eviti sa te lupti cu oponenti care sunt cu cateva lvl mai mari decat tine. Caracterul tau va incepe sa atace grupul de caini salbatici. Click repetat pe caini pana ce ii invingi pe toti sau foloseste tasta "space" pentru a initia un atac asupra lor. Alternativ, poti apasa pe icoana armei din partea de jos, in mijloc, a monitorului si alege "atac automat" - caracterul tau se va lupta cu oponentul pana ce-l va omori., dupa care se va concentra asupra urmatorului oponent.

Poti urmari vitalitatea caracterului tau in stanga jos, bara rosie. Cand toata vitalitatea dispare, caracterul tau moare dar poate reveni dupa 10 secunde. De indata ce nu te mai lupti, caracterului tau i se va regenera viata. In timpul luptei poti apasa "1", pentru a bea o potiune rosie (regenerare).Cu cît învingi mai multi oponenți cu atît mai multe puncte de experiență primești. Acestea sunt simbolizate prin cele patru pelete din dreapta imediat lîngă indicatorul de viata. Cînd toate peletele sunt pline avansezi la nivelul următor. Cu fiecare pelet plin primești punct de experiență.Aceste puncte te ajută să îmbunătățești atribuții particulare. Apasă pe " + " sau litera " C " pentru a deschide pagina caracterului. Vei vedea că ai 1 punct de abilitate disponibil. Adaugă-l la ce atribuție dorești. In funcție de atribuția aleasă caracterul poate deveni mai rezistent (cu multe puncte de viată), mai puternic (mai multe daune) sau mai îndemânatic (evitare mai bună).Cand oponentii tai pierd o batalie, deseori pot lasa pe jos anumite lucruri. Pot fi Yang sau Items. Click pe aceste lucruri pentru a le ridica sau apasa tasta "^", daca esti langa ele.In partea dreapta a monitorului, in primul inventar "I", poti vedea ceea ce momentan iti apartine, incluzand si Yang-ul colectat. De asemenea iti poti crea sau schimba armura. Vei primi Iteme aditionale pentru armura ta daca ai invins un oponent. In orice caz, nu le poti avea pe toate, depinde si de tipul sau nivelul caracterului tau.

Sa inceapa lupta! Cand ai umplut toate cele patru bile de experienta, vei trece la lvl urmator si vei primi noi misiuni.Inca un lucru, poti urmari traseul pe harta ("M"). Butonul "N" iti deschide o fereastra cu misiunile neterminate.Aceasta este sfarsitul tutorialului. Acum poti pleca in cautarea aventurilor. Sunt atat de multe lucruri de descoperit - noi doar am dezvaluit o mica parte.
Sky
Sky
Administrator
Administrator

Caracter : Razboinic
Posts : 69
Puncte : 12496
Join date : 2012-07-30
Age : 21
Location : Suceava\Romania.

View user profile http://officialmetin2.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Introducere

Post by Play4Fun :D on Sun Aug 05, 2012 4:47 am

Foarte Foarte bun Ghidul!!!!

Play4Fun :D

Advertismente : 0 din 3
Caracter : Ninja
Posts : 4
Puncte : 11983
Join date : 2012-08-05

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum