Creeaza caracterul

Go down

Creeaza caracterul

Post by Sky on Mon Jul 30, 2012 11:24 pmExista mai multe lumi in joc si canale diferite (CH). In fiecare lume poti crea pana la patru caractere cu care poti juca numai pe lumile unde au fost create. Si bineinteles ca poti juca doar cu un singur caracter o data.
Poti alege sa joci pe canale diferite cu acel caracter. Pe canalul ales poti interactiona cu alti jucatori, lupta alaturi sau impotriva lor si experimenta aventuri. De asemenea poti comunica (chat) cu jucatori de pe alte canale.
Interactiunea si schimbul cu jucatorii de pe canalele diferite nu sunt posibile.
Dupa ce ai ales o lume (server) si un canal (CH), apasa butonul "OK", tasteaza ID-ul si parola si confirma-le apasand butonul "Conectare".Inainte de a crea un caracter nou, alege un Imperiu din cele trei posibile. Iti vei incepe jocul in Imperiul ales. Apasa butonul "Creeaza".Alege un Imperiu si apasa butonul "Alege" apoi vei putea selecta si tipul caracterului tau.Există 4 clase diferite în joc, fiecare cu caracteristici individuale.
Poți să te folosești de săgeți pentru a alege clasa. Când caracterul tău este afișat în fată, poți folosi linkul din cutie (cu verde marcat) pentru a schimba aspectul caracterului prin alegerea intre 1 și 2. Într-un final caracterul tău are nevoie de un nume. După ce ai ales numele apasă pe " Crează " pentru a da viata caracterului. Acum poți apasă pe Start pentru a intra in joc.

avatar
Sky
Administrator
Administrator

Caracter : Razboinic
Posts : 69
Puncte : 11391
Join date : 2012-07-30
Age : 20
Location : Suceava\Romania.

View user profile http://officialmetin2.forumotion.com

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum